Open Coffee Den Bosch zoekt een communicatie specialist!

14 | 02 | 2022

Omdat onze Robi per 1 april het OCDB team gaat verlaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe communicatiespecialist die het leuk zou vinden om ons team te ondersteunen. 
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden van onze social media kanalen, het opzetten en versturen van (maandelijkse) nieuwsbrieven en het communiceren van onze events op de website. Binnen onze club krijg je alle ruimte en vrijheid om mee te denken, geen idee is te gek! Je krijgt een plekje binnen ons leuke team en dat betekent; regelmatig sparren met mede-ondernemers, het gevoel hebben van collega’s en samen verder groeien. 

Wie zijn wij?

Open Coffee Den Bosch is hét zakelijke netwerk voor ondernemers en professionals in en om Den Bosch! We organiseren iedere eerste woensdag van de maand een bijeenkomst bij Podium Azijnfabriek. De sfeer binnen ons netwerk is laagdrempelig en informeel en dat willen we ook uitdragen naar buiten. Als ondernemer binnen ons netwerk kan je volledig jezelf zijn. Of je nu net begonnen bent, of al jaren meedraait in de ondernemerswereld; iedereen is welkom!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die zijn of haar weg weet in de wondere wereld van social media en online communicatie. Je hebt geen moeite met het schrijven van een pakkende tekst en kunt het liefst ook nog uit de voeten met Canva om jouw posts te voorzien van passend beeldmateriaal. Je vindt het leuk om samen te werken en mee te denken en bent niet bang om jouw ideeën op tafel te leggen. 

What’s in it for you?

Gemiddeld zal je ongeveer 2 uurtjes per week kwijt zijn aan je werkzaamheden voor Open Coffee. Soms wat meer, soms wat minder. Bij Open Coffee werkt iedereen op vrijwillige basis; we hebben dus niet de middelen om je te betalen. 
Maar; je krijgt er zeker wel wat voor terug. Allereerst is het super goed voor je netwerk; jij staat straks bekend als dé communicatiespecialist van Open Coffee Den Bosch. Daarnaast werken we met een gezellig team, dus je zal je nooit meer alleen voelen. 

Lijkt het je wat?
Stuur dan een e-mail met je contactgegevens en een korte motivatie naar contact@opencoffeedenbosch.nl . 
Tot snel!

Bijdrage van

Card Image
Open Coffee Den Bosch
Open Coffee Logo
Deel deze pagina

Volg ons!