Partners

Leading partners

Ivar van Thiel | Ondernemer en oprichter Open Coffee Den Bosch
Van Thiel Belastingadviseurs

Open Coffee Den Bosch is een warm en krachtig netwerk. Het heeft mij door de jaren heen veel meer gebracht dan alleen goede contacten. Netwerken is heel belangrijk. Het hoort bij goed ondernemerschap. Daarom was het oprichten van Open Coffee Den Bosch een logische stap naast mijn ondernemerschap.

Ondernemen is passie. Bij Van Thiel Belastingadviseurs ervaren wij dat nét zo én we willen er recht aan doen door samen met onze klanten te werken aan een klinkend en krachtig resultaat. Wij bieden toegankelijk advies en specialistisch maatwerk in elke fase van het ondernemerschap.

Corinne Helmink | Ondernemer
Sponty Events

Corinne Helmink is Sponty. Sponty betekent voor mij energie en go with the flow. Ik ben een netwerker pur sang en ik houd van verbinden, organiseren en initiëren. Ik krijg heel veel energie van het ontmoeten van nieuwe mensen, zowel voor mijn privé als zakenleven. Als ik ergens enthousiast over ben dan ga ik er voor de 200% voor.

Roel Boonen | Ondernemer
Noeste IJver

Vormen, verbazen en verwezenlijken. Roel ontwierp met passie de visuele identiteit voor Open Coffee Den Bosch.

Kevin Brands | Ondernemer
Noeste IJver

Ik bedenk, schrijf en maak dingen. In dit geval heb ik het ontwerp van Roel vertaald naar ‘een brei’ code. En daarmee is de nieuwe website van Open Coffee Den Bosch -zoals jullie hem nu kunnen zien- geboren.

Martin Blonk | Ondernemer
Martin Blonk ICT

Mensen helpen met ICT, dat is wat ik heel graag doe! Zo help ik ook Open Coffee Den Bosch met de ICT. Onder andere door het implementeren van de “Backoffice Software” zoals Zoho CRM, Zoho Social en andere passende software applicaties.

Ik spreek de taal van de ondernemer en schenk intensieve aandacht aan het formuleren van de échte vraag/behoefte; hierdoor draag ik oplossingen aan waar je als ondernemer direct profijt van hebt.

Robi Liempd | Ondernemer
by Robi
 

Supporting partners

Podium Azijnfabriek
Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Inge van Olst
Clicking Images

Volg ons!