Special events

Naast de reguliere netwerk-events en de terugkerende thema’s, organiseert Open Coffee Den Bosch ook nog de zogenoemde Special Events.

Een Special Event is een apart event, los van de maandelijkse reguliere bijeenkomsten, waarbij een ondernemer het podium neemt om kennis te delen met de deelnemers. De betreffende ondernemer geeft zo op zijn manier zijn ‘visitekaartje’ af aan de deelnemers. Dat kan in de vorm van een presentatie, een workshop of een seminar.

Open Coffee Special Events vinden vaak plaats op een andere locatie dan de Azijnfabriek, op een andere datum, op een ander tijdstip, en met een ander thema. De duur is veelal 3 uur, inclusief ontvangst en gelegenheid tot netwerken achteraf.

Voor Special Events van Open Coffee Den Bosch wordt een bescheiden bijdrage gevraagd van de deelnemers. Deze bijdrage is afhankelijk van de inhoud van de Special.

Een Open Coffee Special Event is een mooie gelegenheid om je als professional binnen het netwerk in de kijker te spelen. Je kunt je in een 3 uur durende sessie van je beste kant laten zien. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud, de aankleding en het materiaal. Kwaliteit staat uiteraard voorop! 

Ook een Open Coffee Special Event organiseren?

Wil jij jouw onderneming, jouw kennis en kunde ook krachtig neerzetten in een Open Coffee Special Event? Dat kan! Stuur ons een berichtje in en wij nemen contact op om de planning en de details te bespreken.

Wanneer kun je een Open Coffee Special Event organiseren?

  • Je hebt een duidelijke verhaal met een heldere boodschap en/of;
  • Je kunt een vaardigheid aanleren waar een ondernemer of professional direct mee aan de slag kan en/of;
  • Je kunt een product of dienst leveren waar een ondernemer of professional direct iets mee kan doen.

Samen met Open Coffee Den Bosch verzorgen we de werving van deelnemers en de berichten op social media. Open Coffee Den Bosch stelt haar netwerk beschikbaar, noemen je naam op de website, zorgen op diverse manieren voor extra exposure. Uiteraard begeleiden we jou waar nodig en kunnen we suggesties geven voor een passende locatie.

Open Coffee Logo
Deel deze pagina

Volg ons!