Bijeenkomsten & thema’s

Maandelijkse bijeenkomst

Elke eerste woensdag van de maand komt Open Coffee Den Bosch bij elkaar in de Verkadefabriek tijdens de zogenoemde ‘reguliere bijeenkomst’. Deze bijeenkomst begint om 9.00 uur en eindigt om 11.00 uur. Doorgaans komen er tussen de 50 tot 80 ondernemers en professionals naar de bijeenkomst, dus er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf in de kijker te spelen. De entrée van de bijeenkomst is kosteloos, al betaal je wel je eigen koffie en de koffie die je aan je gesprekspartner aanbiedt.

Aan de bijeenkomst is altijd een terugkerend thema gekoppeld. Zo hebben we de alom bekende Open Coffee Speeddate, de 15 Minutes of Fame en de Open Coffee Corner of Advice. Verschillende thema’s met elk een andere insteek en invulling. Deelname is niet verplicht, dus als je liever ‘gewoon’ aan de bar staat en op je eigen manier andere ondernemers wil ontmoeten, kan dat uiteraard ook. Het gaat er vooral om dat het jou verder brengt, ideeën geeft en kansen biedt.

Open Coffee Speeddate

De Open Coffee Speeddate mag inmiddels gerekend worden tot één van de meest succesvolle thema’s tijdens de reguliere bijeenkomsten van de Open Coffee Den Bosch. Onder leiding van Corinne Helmink (Sponty Events) maak je in 7 à 8 kort-en-krachtige sessies van 5 minuten kennis met andere ondernemers. De korte tijd die je hebt dwingt je jezelf als persoon én als ondernemer goed en duidelijk neer te zetten. Het energielevel ligt altijd hoog en door de enorme bedrijvigheid ontstaat er een actieve en positieve vibe.

De 15 Minutes of Fame

Bij dit thema krijgt een ondernemer ongeveer 15 minuten het podium om kennis te delen met de toehoorders. Het onderwerp wordt van tevoren vastgesteld en in de aankondigingen bekend gemaakt. Het gaat het vooral om het overdragen van informatie, het delen van kennis, waarbij de commerciële boodschap minder relevant is.

Wil jij ook eens in de schijnwerpers staan en jouw onderneming in 15 minuten krachtig neerzetten? Dat kan! Vul hier het aanmeldformulier 15 Minutes of Fame in en wij nemen contact op om de planning en de details te bespreken.

De Corner of Advice

De Corner of Advice is het zogenaamde inloopspreekuur van Open Coffee Den Bosch. Maximaal vier ondernemers nemen plaats in een rustige hoek van de Verkadefabriek. Zij zijn die dag de experts aan wie ondernemers kosteloos hun specifieke vraag kunnen stellen, onder vier ogen. De gesprekken duren meestal 10 tot 15 minuten en zijn vaak de opmaat voor een vervolgafspraak. Uiteraard wordt van tevoren bekend gemaakt wie er deelnemen als experts in de Corner.

Wil jij ook eens de expert zijn in de Corner of Advice? Dat kan! Vul hier het aanmeldformulier Corner of Advice in en wij nemen contact op om de planning en de details te bespreken.

Open Coffee Logo
Deel deze pagina

Volg ons!