Events & thema’s

Maandelijks netwerk-event

Elke eerste woensdag van de maand vindt Open Coffee Den Bosch plaats in de Azijnfabriek. Ondernemers en professionals van Den Bosch en omstreken ontmoeten elkaar onder het genot van een goede kop koffie. Tussen 9.00 uur en 11.00 uur is er uitgebreid de tijd om te netwerken, te pitchen, te sparren of om bij te kletsen. Doorgaans zijn er tussen de 30 tot 50 ondernemers en professionals aanwezig, dus er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf in de kijker te spelen. De entrée van de bijeenkomst is kosteloos, je betaalt enkel je eigen koffie.

Aan het maandelijkse Open Coffee netwerk-event is altijd een terugkerend thema gekoppeld. Zo is er de Zakelijke Speeddate, de 15 Minutes of Fame en de Open Coffee Corner of Advice. Verschillende thema’s met elk een andere insteek en invulling. Deelname is niet verplicht, dus als je liever ‘gewoon’ aan de bar staat en op je eigen manier andere ondernemers wil ontmoeten, kan dat uiteraard ook. Het gaat er vooral om dat het jou verder brengt, ideeën geeft en kansen biedt.

Zakelijke Speeddate

De Zakelijke Speeddate mag inmiddels gerekend worden tot één van de meest succesvolle thema’s van Open Coffee Den Bosch. Onder begeleiding van onze event managers maak je in 7 à 8 kort-en-krachtige sessies van 5 minuten kennis met andere ondernemers. In de korte tijd die je hebt dwing je jezelf als persoon én als ondernemer krachtig neer te zetten. Super leerzaam! Het energielevel ligt altijd hoog en door de enorme bedrijvigheid ontstaat er een actieve en positieve vibe.

De 15 Minutes of Fame

Bij dit thema krijgt een ondernemer 15 minuten het podium om kennis te delen met het publiek. Het onderwerp wordt van tevoren vastgesteld en in bekend gemaakt. Het gaat het vooral om het overdragen van informatie, het delen van kennis, waarbij de commerciële boodschap minder relevant is.

Pak jij de spotlights?
Wil jij ook eens in de schijnwerpers staan en jouw onderneming in 15 minuten krachtig neerzetten? Dat kan! Vul het aanmeldformulier 15 Minutes of Fame in en wij nemen contact met je op.

De Corner of Advice

De Corner of Advice is het zogenaamde inloopspreekuur van Open Coffee Den Bosch. Maximaal vier ondernemers nemen plaats in een rustige hoek van de Azijnfabriek. Zij zijn die dag de experts aan wie ondernemers kosteloos hun specifieke vraag kunnen stellen, onder vier ogen. De gesprekken duren meestal 10 tot 15 minuten en zijn vaak de opmaat voor een vervolgafspraak. Uiteraard wordt van tevoren bekend gemaakt wie er deelnemen als experts in de Corner.

Ben jij één van de experts?
Wil jij ook eens de expert zijn in de Corner of Advice? Dat kan! Vul het aanmeldformulier Corner of Advice in en wij nemen contact met je op.

Open Coffee Logo
Deel deze pagina

Volg ons!