NIEUWS12/07/2018

De tel kwijt

De tel kwijt

Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik al bij de Open Coffee in Den Bosch ben geweest. Hoeveel gesprekken ik daar al heb gevoerd en hoeveel koppen koffie ik al heb gedronken.

Hoewel ik met mijn bedrijf in Tilburg gevestigd ben, maak ik graag iedere maand de reis naar de Verkadefabriek in Den Bosch. De sfeer is altijd open, gemoedelijk. De mix tussen gesprekken met ‘oude’ bekenden en nieuwe mensen ontmoeten maakten het ook vanochtend weer een boeiende ochtend.

Zo sprak ik Marina van Wiggen die voor het eerst op de OC kwam en vertelde dat ze in het najaar wil gaan beginnen met haar eigen bloemisterij voor met name rouw-en trouwwerk. Waarbij ze de kracht zoekt in het zo persoonlijk mogelijk maken van deze bloemwerken. In plaats van, wat ze zelf noemde: ‘doe mij maar nummer 15’.

Tijdens zo’n gesprek gaan ongemerkt mijn gedachten naar: ‘wat zou ik voor haar kunnen betekenen, om haar een flitsende start te geven?’ Tenslotte kan ik als online communicatiespecialist ervoor zorgen dat startende ondernemers (en ook al gevestigde) beter zichtbaar worden op Internet. Zowel binnen zoekmachines als Google als binnen de diverse social media kanalen. Zeker wanneer ik dat combineer met mijn fotografie en filmmaker vaardigheden.

Tot concrete afspraken is het deze ochtend niet gekomen. Maar het uitwisselen van elkaars visitekaartje en een connectie aangaan op LinkedIn is wel een belangrijke eerste stap.

Erwin van Gestel
www.P-Focused.nl

04/05/2018

Open Coffee Den Bosch: informeel, warm, echt en nog spontaan ook!

Open Coffee Den Bosch: informeel, warm, echt en nog spontaan ook!

Oké netwerk meetings gadver, ik dacht altijd dat netwerk meetings saai waren en alleen voor mensen in pakken met stropdas en met de perfecte elevator pitch. No offense hoor ;)….

Maar deze meeting overtreft echt elke verwachting en was informeel, warm, echt en ook nog spontaan! Wat een super gave meeting was deze Open Coffee in Den Bosch en wat een prachtige mensen heb ik mogen ontmoeten. Ivar en Corinne hebben een top ochtend neergezet.

Het zakelijk speed daten met andere ondernemers was zo leuk. Echt verbinding maken met elkaar en geen standaard zinnen, ik hou ervan 🙂

Ik ging overenthousiast, vol energie en met een hoop nieuwe connecties naar huis 🙂 Hierdoor natuurlijk weer mijn netwerk op Linkedin en Facebook kunnen uitbreiden, want live ontmoeten is toch net effe wat leuker dan online 🙂

#feeltheenergy
#netwerkmeetingszijnleuk
#HSPHSS
#happyhuman

Kristel van Lieshout

28/02/2018

Netwerken, nee bedankt

Netwerken, nee bedankt

Netwerken? “Nee bedankt, dat past niet bij mij”, zei ik altijd. Ik had een beeld voor ogen dat je bij netwerken ‘jezelf moet verkopen’ en dat het vooral zakenlui zijn in pak.
Toch moest eens de eerste keer zijn en wel woensdag 7 februari 2018 bij Open Coffee Den Bosch.

Het beeld wat ik had heb ik gelukkig snel overboord gegooid want wat een enthousiaste, open en geïnteresseerde mensen heb ik gesproken. De pakkende verhalen en vragen resulteerde in leuke gesprekken waar ik veel energie van heb gekregen. De 15 minutes of fame presentatie van Simone Sinjorgo over ‘Laad je batterijen op’ was een boeiend onderwerp voor de afwisseling.

Door deze inspirerende ochtend heb ik een leuke kant van netwerken gezien. Om mensen uit de regio te leren kennen en mede door hun verhalen weer te kunnen groeien.
Ik kom gauw terug!

Hartelijke groet,

akke de wit
concept & grafisch ontwerper, stylist

06 42 144 694
akke@akkedewit.nl
www.akkedewit.nl

Over akke

Eind 2017 ben ik ontwerpbureau akke gestart, een droom die werkelijkheid werd. De wereld een klein beetje mooier maken met mijn ontwerpen, dat is wat ik het liefste doe.

Als grafisch ontwerper en stylist is het mijn kracht en passie jouw wensen visueel vorm te geven. Mijn stijl? Kleurrijk, modern digitaal werk gecombineerd met handgemaakte details of illustraties.

Van lookbook tot campagneconcept en van huisstijl tot trouwkaart. Wat jouw verhaal ook is, de liefde voor het vak vind je terug in al mijn ideeën en ontwerpen.


TWITTER