Op donderdag 28 september organiseert Open Coffee Den Bosch voor de 14e keer een Golf Open. Dit jaar kun je deelnemen aan de golfwedstrijd, de Par-3-wedstrijd, of de golfclinic. En niet te vergeten: er is volop tijd om te netwerken met (mede)ondernemers en professionals!

Natuurlijk gaat iedereen weer vol energie aan de slag, zodra de zomervakantie voorbij is. En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, nodigt Open Coffee Den Bosch je graag weer uit voor:

Open Coffee Den Bosch – Golf Open
Donderdag 28 september 2023
Ontvangst vanaf 12.30 uur, Open Business Borrel vanaf 15.30 uur
Golfclub De Haverleij ‘s-Hertogenbosch

Voor wie
Voor ondernemers en professionals die tijdens dit sportieve evenement in zijn voor een goed zakelijk gesprek.

Wat te doen
Van beginner tot professional – dit jaar hebben we voor ieder wat wils.

Golfwedstrijd
Voor de ervaren golfer organiseren we weer de strijd om de OCDB-Percolator: een wedstrijd (individueel Stableford) over 9 holes. De prijzentafel is stevig gevuld met onder meer de 11e prijs. Voor iedereen is er dus kans op een mooie prijs!
Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Par-3
Heb je al enige ervaring, maar ben je nog niet in het bezit van een handicap of baanpermissie? We got you! Speel mee op de Par-3 baan voor een wedstrijd strokeplay.
Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Golfclinic
Heb je er de (golf)ballen verstand van, maar lijkt het je wel erg leuk om eens kennis te maken met golf? De niet-golfers onder ons kunnen deelnemen aan de golfclinic. Hierin worden de basiselementen van golf behandeld, zoals putten, chippen en swingen. Uiteraard ga je je geoefende skills ook toepassen in de praktijk!

Borrel
Die is voor iedereen! Dus óók voor degene die zich niet ingeschreven heeft voor deelname aan de golfwedstrijd, Par-3 baan of golfclinic. Het is tenslotte een Open Business Borrel!

Programma

Vanaf 12.30 uurOntvangst met koffie en thee
13.10 – 14.20 uurStart golfwedstrijd op de rode lus
13.10 – 14.00 uurStart op de Par-3 baan
13.10 – 15.30 uurGolfclinic
Vanaf 15.30 uurOpen Business Borrel
17.00 uurPrijsuitreiking
18.00 uurAfsluiting

Kosten
Het kost zoals elk jaar weer ‘drie keer niks’ om mee te kunnen doen en te kunnen genieten van een fantastisch verzorgd event.
Golfwedstrijd: € 57,50 incl. btw
Par-3 wedstrijd: € 47,50 incl. btw en inclusief 3 golfballen
Golfclinic: € 55,00 incl. btw
Deze prijzen zijn inclusief deelname aan het event, koffie of thee bij ontvangst, consumptie, borrelhapjes en heel veel gezelligheid. Een compleet pakket om de middag door te komen dus!

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via de knop ‘Meld je aan’ onderaan deze pagina.

Onverhoopt tóch verhinderd? Dat is jammer natuurlijk. Als je je vóór 23 september afmeldt, krijg je je inschrijfgeld volledig terug. Als je je vóór 26 september afmeldt, krijg je nog de helft van het inschrijfgeld terug. Afmelden doe je met een e-mail naar contact@opencoffeedenbosch.nl.

Dan nog even dit
Golfclub De Haverleij Den Bosch maakt het voor ons mogelijk om tegen deze mooie ticketprijzen deel te nemen én stelt twee mooie prijzen (gratis greenfee) ter beschikking.

Ook sponsor worden? Jij kunt jouw bedrijf deze dag ook in de picture spelen! Vraag aan Ivar van Thiel hoe we jou in het rijtje van sponsoren op kunnen nemen. Mail naar contact@opencoffeedenbosch.nl o.v.v. “Ik sponsor Golf Open”.

Tot 28 september bij Golfclub De Haverleij!