Special


Open Coffee Specials zijn bijeenkomsten waarbij een professional zijn kennis en kunde wil delen. Dat kan een ondernemer uit het eigen regionale netwerk zijn of iemand bekend uit het land.

De Open Coffee Specials zijn vooral bedoeld om je kennis en vaardigheden binnen je vakgebied te vergroten door te luisteren naar en in gesprek te gaan met professionals die dat ook willen. Denk hierbij aan een inspirerende presentatie, workshop of lezing.

ZELF EEN SPECIAL ORGANISEREN? DAT KAN!

Een Open Coffee Special is een mooie gelegenheid om je als professional binnen het netwerk op de kaart te zetten. Je kunt je in een 3 uur durende sessie van je beste kant laten zien. Daarbij staat kwaliteit voorop!

> Je hebt een duidelijke verhaal met een heldere boodschap en|of;
> Je kunt een vaardigheid aanleren waar een ondernemer of professional direct mee aan de slag kan en|of;
> Je kunt een product of dienst leveren waar een ondernemer of professional direct iets mee kan doen.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud, aankleding, materiaal en de werving van deelnemers . Uiteraard kun je rekenen op hulp , advies en begeleiding van de organisatie van Open Coffee Den Bosch.

Voor de Open Coffee Special wordt aan bijdrage van de deelnemers gevraagd. Deze bijdrage is afhankelijk van de inhoud van de Special. Wij als Open Coffee stellen ons netwerk beschikbaar, noemen je naam op de website, zorgen op diverse manieren voor extra exposure en begeleiden je waar nodig.

Neem contact op met Juul Braat of Ivar van Thiel om je idee en de organisatie te bespreken.

DE INITIATIEFNEMERS


Een klein kernteam wat keihard werkt om Open Coffee Den Bosch een succes te laten zijn.

Bekijk het hele team

Groep