DONDERDAG 27 SEPTEMBER / SPECIAL

GOLF OPEN 2018

DATUM

27/09/2018

TIJD

12:30 - 19:30

BESCHRIJVING

Het zomerreces is voorbij!
Iedereen weer aan de slag!
Iedereen weer druk!
En…omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, nodigt Open Coffee Den Bosch je graag weer uit voor alweer de 9e editie van: Golf Open en Open Business Borrel!

VOOR WIE
Voor ondernemers en professionals die tijdens dit sportieve evenement in zijn voor een goed zakelijk gesprek.

WAT IS ER TE DOEN?
Peptalk: “Play golf like you play sex!”
Met bibberende knieen sta je op de eerste tee. Iedereen kijkt. Grote waterhindernis voor je. Gedachten komen op, je lijf verstart.
Hoe ga je om met dit soort situaties?
Wat kun je doen, wat echt werkt?
Enuhhh, hoe dat precies zit met “play golf like you play sex”.
Simone Sinjorgo onthult…!

De Kennismakingscursus:
Voor de niet-golfers organiseren we de kennismakingscursus. Onder leiding van twee golfprofessionals maak je kennis met het spel, de stokken, de bal en de baan! Geen theorie, maar echt slaan. Uiteraard wordt hier gestreden om de inmiddels bekende OCDB-Percolator, de Runner Up-Trofee, de Gouden Coffee Cup en de FairPlay-prijzen.

De Wedstrijd:
Voor de (gevorderde) golfer organiseren we weer de strijd om de OCDB-WedstrijdPercolator: een wedstrijd (individueel stableford) over 9 holes. En…net zoals bij voorgaande jaren, is de strijd om de Poedel net zo hevig als de strijd om de winst. Ook bij de wedstrijd is de prijzentafel uitgebreid met onder meer de 11e prijs. Voor ieder is er dus kans op een mooie prijs.

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer “Voowguls” te winnen…

De Borrel:
Die is voor iedereen! Dus óók voor degene die zich niet ingeschreven heeft voor deelname aan de golfwedstrijd en de kennismakingscursus. Het is een OPEN BUSINESS BORREL!

HET PROGRAMMA
12.00 uur  -  Ontvangst deelnemers - koffie/thee
12.30 uur  -  Plenaire Golf-Coaching Sessie door Simone Sinjorgo
13.30 uur  -  Start golfwedstrijd en Start kennismakingscursus
14.30 uur  -  Baancatering
15.30 uur  -  Binnenkomst deelnemers kennismakingscursus deelnemers golfwedstrijd
16.00 uur  -  Ontvangst overige niet-golfende OCDB'ers en gasten
16.00 uur  -  Gezellige borrel in Magnolia’s of bij mooi weer op het terras
17.00 uur  -  Prijsuitreiking
19:30 uur  -  Afsluiting

MELD JE AAN

Aanmelden kan hier

Onverhoopt tóch verhinderd? Dat is jammer natuurlijk. Als je je vóór 20 september afmeldt, krijg je je inschrijfgeld volledig terug. Als je je vóór 24 september afmeldt, krijg je nog de helft van het inschrijfgeld terug. Afmelden doe je met een e-mail naar contact@opencoffeedenbosch.nl

ENTREE

€57,50

Het kost zoals elk jaar weer ‘drie keer niks’ om mee te kunnen doen en te kunnen genieten van een fantastisch verzorgd event, namelijk slechts €57,50 incl. btw. Deze prijs is inclusief deelname aan het event, koffie of thee en iets lekkers bij ontvangst, een snack én een flesje drinken op de baan, 3 consumpties tijdens de borrel, borrelhappen tijdens de borrel en heel veel gezelligheid. Een COMPLEET pakket om de middag door te komen dus…!

SPONSOREN

Burggolf Haverleij Den Bosch

Burggolf Haverleij Den Bosch maakt het voor ons mogelijk om tegen de mooie prijs deel te nemen én stelt 2 mooie prijzen (gratis greenfee) ter beschikking.

Bensdorp Wijnen

Bensdorp Wijnen beloont de winnaars met prachtige wijnen, waarmee je nog kunt nagenieten van je zwaarbevochten overwinning.

Coachingspraktijk.com

Chantal Frederiks stelt net zoals andere jaren de Poedelprijs ter beschikking, uiteraard in de vorm van een stevige coachingssessie.

Clicking Images

Inge van Olst geeft stelt net als andere jaren de Fair Play prijzen ter beschikking in de vorm van een fotoshoot.

Ook sponsor worden? Jij kunt jouw bedrijf deze dag ook in de picture spelen! Vraag aan Ivar van Thiel hoe we jou in het rijtje van sponsoren op kunnen nemen. Mail naar contact@opencoffeedenbosch.nl o.v.v. “Ik sponsor Open Coffee Golf”.

LOCATIE

HAVERLEIJ DEN BOSCH

Leunweg 40
5221 BC 's-Hertogenbosch
Website