DONDERDAG 26 SEPTEMBER / SPECIAL

GOLF OPEN 2019

DATUM

26/09/2019

TIJD

12:00 - 19:30

BESCHRIJVING

Open Coffee Den Bosch kijkt nu alvast over het zomerreces heen!

Natuurlijk gaat iedereen na het zomerreces weer vol energie aan de slag. En…omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, nodigt Open Coffee Den Bosch je graag weer uit voor alweer de 2e LUSTRUMEDITIE van:

OPEN COFFEE DEN BOSCH – GOLF OPEN
DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2019
VAN 12.00 – 18.00 UUR
BURGGOLF HAVERLEIJ DEN BOSCH

En…vanaf 16.00 uur spreken we elkaar op OPEN BUSINESS BORREL!

VOOR WIE?
Voor ondernemers en professionals die tijdens dit sportieve evenement in zijn voor een goed zakelijk gesprek.

WAT IS ER TE DOEN?

De Kennismakingscursus:
Voor de niet-golfers organiseren we de kennismakingscursus. Onder leiding van twee golfprofessionals maak je kennis met het spel, de stokken, de bal en de baan! Geen theorie, maar echt slaan. Uiteraard wordt hier gestreden om de inmiddels bekende OCDB-Percolator, de Runner Up-Trofee, de Gouden Coffee Cup, de Open Coffee Lungo en de FairPlay-prijzen.

De Wedstrijd:
Voor de (gevorderde) golfer organiseren we weer de strijd om de OCDB-WedstrijdPercolator: een wedstrijd (individueel stableford) over 9 holes. En…net zoals bij voorgaande jaren, is de strijd om de Poedel net zo hevig als de strijd om de winst.

Ook bij de wedstrijd is de prijzentafel breed, met onder meer de 11e prijs de Longest en de Neary. Voor ieder is er dus kans op een mooie prijs.

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer “Voowguls” te winnen…

De Borrel:
Die is voor iedereen! Dus óók voor degene die zich niet ingeschreven heeft voor deelname aan de golfwedstrijd en de kennismakingscursus. Het is een OPEN BUSINESS BORREL!

HET PROGRAMMA
12.00 uur Ontvangst deelnemers – koffie/thee
12.30 uur Plenaire opening van het event
13.30 uur Start golfwedstrijd en Start kennismakingscursus
14.30 uur Baancatering
15.30 uur Binnenkomst deelnemers kennismakingscursus deelnemers golfwedstrijd
16.00 uur Ontvangst overige niet-golfende OCDB’ers en gasten
16.00 uur Gezellige borrel in Magnolia’s of bij mooi weer op het terras
17.00 uur Prijsuitreiking
19:30 uur Afsluiting

ENTREE

€57,50

Het kost zoals elk jaar weer ‘drie keer niks’ om mee te kunnen doen en te kunnen genieten van een fantastisch verzorgd event, namelijk slechts €57,50 incl. btw. Deze prijs is inclusief deelname aan het event, koffie of thee en iets lekkers bij ontvangst, een snack én een flesje drinken op de baan, 3 consumpties tijdens de borrel, borrelhappen tijdens de borrel en heel veel gezelligheid. Een COMPLEET pakket om de middag door te komen dus…!

MELD JE AAN

Aanmelden kan hier

Onverhoopt tóch verhinderd? Dat is jammer natuurlijk. Als je je vóór 19 september afmeldt, krijg je je inschrijfgeld volledig terug. Als je je vóór 23 september afmeldt, krijg je nog de helft van het inschrijfgeld terug. Afmelden doe je met een e-mail naar contact@opencoffeedenbosch.nl

SPONSOREN

Burggolf Haverleij Den Bosch

Burggolf Haverleij Den Bosch maakt het voor ons mogelijk om tegen de mooie prijs deel te nemen én stelt 2 mooie prijzen (gratis greenfee) ter beschikking.

Clicking Images (Inge van Olst)

2 fotoshoots voor een goed gezicht op social

Bensdorp Wijnen (Wouter Bensdorp)

prachtige wijnen voor de winnaars

Coachingspraktijk.com (Chantal Frederiks)

krachtige coachingssessie

Ook sponsor worden? Jij kunt jouw bedrijf deze dag ook in de picture spelen! Vraag aan Ivar van Thiel of Corinne Helmink hoe we jou in het rijtje van sponsoren op kunnen nemen. Mail naar contact@opencoffeedenbosch.nl o.v.v. “Ik sponsor Open Coffee Golf”.

LOCATIE

HAVERLEIJ DEN BOSCH

Leunweg 40
5221 BC 's-Hertogenbosch
Website