WOENSDAG 8 JANUARI / NETWERK BIJEENKOMST

OPEN COFFEE

DATUM

08/01/2020

TIJD

09:00 - 11:00

BESCHRIJVING

ZAKELIJK SPEEDDATEN

De NIEUWJAARSBIJEENKOMST van OPEN COFFEE DEN BOSCH mét de erg populaire en energieke SPEEDDATE!

WOENSDAG 8 JANUARI 2020 (de tweede woensdag van januari) trappen we het nieuwe zakelijke jaar traditiegetrouw af met de eerste Bossche netwerkbijeenkomst!

Normaliter vindt Open Coffee plaats op de eerste woensdag van de maand maar zoals je ziet vindt deze nu eenmalig plaats op de tweede woensdag van de maand!

ZAKELIJK SPEEDDATEN

Niet alleen maar koffie dus op 8 januari! Meteen vol aan de slag!

Want…zoals aangekondigd, starten we het nieuwe jaar met de energieke SPEEDDATE in samenwerking met Sponty Events (Corinne Helmink). Voor degene die graag snel en makkelijk contact wil leggen met andere ondernemers.

Ook deelnemen? Laat het ons weten! Dit jaar kunnen niet alle events van OCDB gratis meer zijn. Om dit mooie netwerk naar de NEXT STEP te tillen hebben we ook de hulp van jou nodig! Om deel te kunnen nemen aan de Zakelijke Speeddate betaal je €15,- (inclusief een lekker drankje).

Mocht je niet willen deelnemen aan het speeddaten? Geen probleem! Speeddaten is erg leuk, maar niet verplicht. Onze ‘huiskamer’ is groot genoeg. Je hoeft je niet te vervelen…! Als je niet deelneemt aan de Speeddate is deelname gratis.

Weet dat je welkom bent!

Graag tot 8 januari en alvast heel fijne feestdagen!

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.

LOCATIE

VERKADEFABRIEK

Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch