WOENSDAG 6 NOVEMBER / NETWERK BIJEENKOMST

OPEN COFFEE

DATUM

06/11/2019

TIJD

09:00 - 11:00

BESCHRIJVING

INTRODUCTIE PITCHWORKSHOP

GOED EN KRACHTIG PITCHEN?

Dat kun je leren! Kom naar de Pitch (introductie)workshop, verzorgd door Hans Jansen van de Open Doors Academy op 6 november a.s. en werk met Hans aan je pitch! Leer, met de tips van Hans, hoe je een samenhangende pitch kunt schrijven met passie.

INTRODUCTIE PITCHWORKHOP

Theoretisch gezien is een goede [elevator] pitch een onderbouwing van zo’n zestig seconden waarin je je product/dienst verkoopt. Hierbij wordt één belangrijk aspect over het hoofd gezien…. je passie en de WHY, waarom zouden mensen bij jou kopen? Er zijn tenslotte vaak nog meer bedrijven die hetzelfde aanbieden.

EERSTE EDITIE SPEAKERSCORNER!

Open Coffee Den Bosch heeft een nieuw thema, namelijk de SPEAKERSCORNER. Tijdens deze Speakerscorner zal er een ondernemer een workshop verzorgen van 60 minuten. Ben je niet geïnteresseerd in deze workshop dan heb je uiteraard ook gewoon de optie om in de huiskamer te netwerken met een lekker bakje koffie.

Deze eerste Speakerscorner is gratis maar voor de volgende edities zal er een vergoeding van €10,- gevraagd worden als je hieraan wilt deelnemen.

Kijk voor meer informatie over Open Doors academy op: www.opendoorsacademy.nl

Graag tot 6 november!

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.

LOCATIE

VERKADEFABRIEK

Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch