Openheid en nieuwsgierigheid bij Open Coffee Den Bosch

“Open Coffee Den Bosch, daar zou je eens heen moeten gaan!” Op aanraden van een collega sloot ik op 1 november jl. voor het eerst aan bij Open Coffee Den Bosch en ik kijk daar positief op terug.

Daar aangekomen stond een gezelschap van ±50 personen uit verschillende branches, natuurlijk allemaal voorzien van een kop koffie. Tijdens de Open Coffee werd dit keer een speeddate door Sponty Events georganiseerd. Zoals de naam al aangeeft kregen alle aanwezigen 4 minuten per “date” de gelegenheid om de andere persoon te leren kennen. Naast de speeddate kon er ook voor gekozen worden om op de traditionele manier te netwerken.

Terugkijkend op de bijeenkomt ben ik vooral erg positief over het feit dat iedereen makkelijk te benaderen is en open staat voor nieuwe gezichten. Door de openheid en nieuwsgierigheid van de aanwezigen heb ik in korte tijd veel mensen kunnen spreken en erg leuke gesprekken kunnen voeren. De eerste afspraken staan dan ook in de agenda. Ik zie uit naar een volgende gelegenheid!

Hartelijke groet, Joost van Opstal

j.vanopstal@riemersmaleasing.nl
073-850 47 66

Over Riemersma Leasing

In vrijheid en met plezier ontstaan bijzondere mobiliteitsoplossingen. Daar geloven wij heilig in. Wij zijn ambitieus, niets is ons te gek en wij zetten alles op alles om jouw mobiliteitswensen te vervullen. Onze flexibiliteit en creativiteit zijn groot en gaan oneindig ver. Wij vinden voor iedereen de ultieme mobiliteitsoplossing. Beloofd!

Persoonlijk en oprecht contact op een Brabantse, gastvrije manier. Dat kun je van ons verwachten. Geen halfbakken adviezen, maar eerlijke, transparante en persoonlijke communicatie. We willen je namelijk écht helpen en je de allerbeste oplossing bieden. Nu én in de toekomst.

Meer weten? Bezoek www.riemersmaleasing.nl , of bel naar 073 850 47 66 en je krijgt mij direct aan de telefoon.

Reacties zijn gesloten.