Open Coffee Speeddating 5 september

De eerste Open Coffee Speeddating was een groot succes! Tijdens de Open Coffee op 6 september mocht Sponty Events het ijs breken door middel van Zakelijk Speeddaten met een Sponty sausje.

Door het enthousiasme bleek dat er te weinig plekken waren voor de mensen die wilden deelnemen. Er ontstond al gauw spontaan een extra tafel en uiteindelijk hebben er 30 personen mogen ervaren hoe leuk, nuttig en efficiënt speeddaten is. Het ijs was gebroken!

Ok, wat is Zakelijk Speeddaten precies? Je ontmoet in een korte tijd heel veel nieuwe mensen. Je gaat korte gesprekken aan van 4 minuten en schuift dan door naar de volgende connectie. Al gauw merk je of er een klik is of niet. Als die er is kun je na het speeddaten elkaar weer opzoeken en verder netwerken.

Als ondernemer is het essentieel om te netwerken maar dit kost ontzettend veel tijd. Op een netwerkbijeenkomst wil je uiteraard zoveel mogelijk personen spreken en het liefst ook de juiste personen voor jou. Dit kan opgelost worden door te speeddaten. Je kunt jezelf in het kort presenteren en je kunt aftasten bij elkaar of je iets voor elkaar kunt betekenen of niet. Na de speeddates heb je vaak meer personen gesproken dan tijdens de gehele netwerkbijeenkomst.

Open Coffee en Sponty Events gaan samenwerken en om de maand zal er Speeddating aangeboden worden tijdens de Open Coffees. De eerstvolgende Open Coffee Speeddating zal plaatsvinden op 1 november!

Een aantal reacties van de deelnemers:

‘Vanmorgen speednetwerken in actie tijdens Open Coffee. Het werkt! Thnx Corinne’ – Susan van Gorp ‘

Een inspirerende ochtend met speeddaten als gouden zet. Kortom, een echte aanrader. Ik was er voor de eerste keer als ondernemer en voelde me al snel op mijn gemak. Dank daarvoor!’ – Eva Mooren

‘Vanmorgen voor de eerste keer Open Coffee bijgewoond in de Verkade fabriek te ‘s-Hertogenbosch. Corinne ging met ons speeddaten als try-out met 14 mensen, echter deed iedereen mee. Het was een hele levendige inspirerende groep en daardoor mooie sessie met mooie informatie en contacten. Op naar meer speeddates, heerlijk om 4 minuten te snuffelen wat natuurlijk altijd te kort is, maar smaakt naar meer’ – Roland van Boxmeer

‘Door deze goed georganiseerde Speeddate heb ik weer veel interessante contacten opgedaan! Chapeau Corinne’. – Cynthia Streep

Reacties zijn gesloten.