Open Coffee Den Bosch in 2020: wat gaat er allemaal gebeuren en wat gaat er veranderen…?

2019 was voor Open Coffee Den Bosch een prachtig jaar. We hebben immers niet alleen ons 2e lustrum mogen vieren. Ook hebben we een belangrijke vooruitgang gemaakt met wat we tijdens het 2e lustrum al “The Next Step” hebben genoemd. Nu 2020 voor de deur staat, nemen we jullie graag even mee in de plannen die we hebben voor het volgende jaar…

Afgelopen 10 jaar heeft Open Coffee Den Bosch heel veel mooie bijeenkomsten, initiatieven events voor ondernemend Den Bosch en (grote) omstreken georganiseerd. Uiteraard met veel plezier en zakelijk enthousiasme. En…met als hoogste doel: het verbinden van ondernemers en professionals in en om ‘Groter Den Bosch’. Ook in 2020 zullen we met even zoveel plezier en enthousiasme deze events voor jullie blijven organiseren. En in het licht van The Next Step willen we zelfs meer events gaan organiseren. Events die van goede kwaliteit zijn, events die er toe doen. Dit uiteraard allemaal naast de verbetering van onze website en de ontwikkeling van het matchingsysteem.

Heel veel plannen, hoge ambitie. En dat klopt ook. We noemen het niet voor niets The Next Step!

Om met Open Coffee Den Bosch deze Next Step te kunnen maken, gaan we medio 2020 een lidmaatschap invoeren en zullen we niet meer álle events en bijeenkomsten gratis kunnen organiseren. Deze stap is simpelweg nodig om díe kwaliteitsslag te kunnen maken waar iedere ondernemer beter van wordt.

Wat níet verandert? Dat is de vibe die je elke keer weer bij Open Coffee Den Bosch kunt beleven. De vibe die de ondernemers zélf elke keer weer creëren. En ach…het zou ons niet eens verbazen als het alleen maar sterker wordt…!

Het lidmaatschap van Open Coffee Den Bosch komt eraan…!

Zoals gezegd kun je medio 2020 LID WORDEN van Open Coffee Den Bosch. Dat is gunstig, want als lid van Open Coffee Den Bosch krijg je extra’s. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat je zichtbaarder wordt, zowel offline (tijdens de events) als online op de verschillende social media kanalen. Samen met jou kijken we wat voor jou de ideale manier is om zichtbaarder te worden:

 • Vind je het leuk om tijdens een Open Coffee in de Corner of Advice plaats te nemen als adviseur?
 • Of misschien wil je graag een korte presentatie geven tijdens de 15 Minutes of Fame?
 • Wil je jezelf graag in de kijker spelen tijdens de OCDB Speakers Corner? Dat kan ook!
 • Is 15 minuten te kort om jouw boodschap over te brengen? Dan kunnen we samen met jou een Special Event neerzetten. Wij helpen jou met de organisatie en het werven van de deelnemers.
 • Organiseer je met jouw bedrijf ook events? Je krijgt als vrienden van OCDB de mogelijkheid om jouw event in de eventkalender te posten. Wij zullen online hier ook aandacht aan geven.
 • Wil je liever online zichtbaarder gemaakt worden dan kunnen wij jou hier ook bij helpen.

Team Open Coffee Den Bosch

Het team van OCDB is ondertussen ook weer flink uitgebreid. Hieronder het trotse leading team van Open Coffee Den Bosch:

 • Ivar van Thiel – Oprichter van OCDB vanaf het eerste uur (Van Thiel Belastingadviseurs)
 • Corinne Helmink – Zakelijke Matchmaker, community-manager, organisator (Sponty Events)
 • Robi van Liempd – Content & Social Media Marketeer
 • Roel Boonen – Grafisch Ontwerper (Noeste IJver)
 • Kevin Brands – Webontwikkelaar (Noeste IJver)
 • Martin Blonk – ICT Manager (Martin Blonk ICT)
 • Inge van Olst – Huisfotografe OCDB (Clicking Images)
 • Paul Mutsaers – Customer Experience Expert

En we zijn nog op zoek naar een EVENTMANAGER om ons team uit te kunnen breiden!

Een mailing hierover is al uitgegaan, en we hebben zelfs al heel snel een aantal reacties dankbaar ontvangen.

Wil jij als Event Manager onderdeel uitmaken van ons team? Laat het ons weten.

Tot zover even voor nu.

Houd onze socials in de gaten zodat je niets mist.

Tot snel ziens! Tot Open Coffee!

Reacties zijn gesloten.