Netwerken, nee bedankt

Netwerken? “Nee bedankt, dat past niet bij mij”, zei ik altijd. Ik had een beeld voor ogen dat je bij netwerken ‘jezelf moet verkopen’ en dat het vooral zakenlui zijn in pak.
Toch moest eens de eerste keer zijn en wel woensdag 7 februari 2018 bij Open Coffee Den Bosch.

Het beeld wat ik had heb ik gelukkig snel overboord gegooid want wat een enthousiaste, open en geïnteresseerde mensen heb ik gesproken. De pakkende verhalen en vragen resulteerde in leuke gesprekken waar ik veel energie van heb gekregen. De 15 minutes of fame presentatie van Simone Sinjorgo over ‘Laad je batterijen op’ was een boeiend onderwerp voor de afwisseling.

Door deze inspirerende ochtend heb ik een leuke kant van netwerken gezien. Om mensen uit de regio te leren kennen en mede door hun verhalen weer te kunnen groeien.
Ik kom gauw terug!

Hartelijke groet,

akke de wit
concept & grafisch ontwerper, stylist

06 42 144 694
akke@akkedewit.nl
www.akkedewit.nl

Over akke

Eind 2017 ben ik ontwerpbureau akke gestart, een droom die werkelijkheid werd. De wereld een klein beetje mooier maken met mijn ontwerpen, dat is wat ik het liefste doe.

Als grafisch ontwerper en stylist is het mijn kracht en passie jouw wensen visueel vorm te geven. Mijn stijl? Kleurrijk, modern digitaal werk gecombineerd met handgemaakte details of illustraties.

Van lookbook tot campagneconcept en van huisstijl tot trouwkaart. Wat jouw verhaal ook is, de liefde voor het vak vind je terug in al mijn ideeën en ontwerpen.

Reacties zijn gesloten.