Mindpowerhealth: ondernemers en particulieren ondersteunen in hun gezondheid

Op woensdagmorgen 6 december 2017 mocht ik invulling te geven aan “15 minutes of fame” bij de Open Coffee in de Verkadefabriek te ’s-Hertogenbosch. Ik vertelde dat mijn passie sinds 2006 ligt in het ondersteunen van ondernemers en particulieren met hun gezondheid.

De vraag die ik vaak krijg is, hoe ben je tot dit gekomen?

In mijn “vorige” leven tot 1 februari 2006 als ondernemer was ik mede -eigenaar van twee succesvolle Expert Bang & Olufsen winkels in Drunen en Waalwijk.

Door allerlei medische klachten in ons gezin, waarmee wij uiteindelijk niet geholpen konden worden besloten wij zelf op zoek te gaan. In het ziekenhuis kregen wij namelijk steeds te horen: ‘ u moet er maar mee leren leven!’ Met respect voor alle artsen die hun best gedaan hebben. Maar helaas wisten zij het ook niet meer, vertelden ze ons.

We ontdekten dat we in ons leven van jongs af aan beïnvloed worden door onze ouders, leraren en vrienden ect. Hierdoor ontstaan vaak blokkades die ons welzijn negatief beïnvloeden. Door deze o.a. beperkende overtuigingen om te buigen naar een positieve mindset kom je meer in balans met als positief gevolg dat je beter in je vel komt.

Ik doe dit door de “mens” in balans te brengen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Tijdens de speciale computertest worden de blokkades (zelfbeperkende gedachten) in het onderbewuste van de persoon in beweging gezet zodat het onderbewustzijn toegankelijk wordt voor positieve zinnen (gedachten). Deze positieve zinnen (gedachten) zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld, meer eigenwaarde en meer energie gaat ervaren. Hierdoor kunnen klachten verminderen. Ook meet ik uit welke mineralen, vitamine en vetzuren je nodig hebt, bij nagenoeg iedereen is er een omega 3 te kort!

Tijdens deze unieke Mindpower Mindlink computertest krijg je snel inzicht waar je blokkades zich bevinden, dit is voor veel personen echt een “eyeopener”

Wil je meer weten of wat andere personen ervaren hebben? Stuur me een email op arno@mindpowerhealth.nl of bel me op 0416-380035

Of kijk even op onze site www.mindpowerhealth.nl

Gezonde groet,
Arno van den Meerakker
Mindpowerhealth en Mindpowersport

Reacties zijn gesloten.