LAATSTE NIEUWS


22/06/2019

Gratis Golfcursus – 10 lessen

Gratis Golfcursus – 10 lessen

Speciaal aanbod van Burggolf De Haverleij voor Open Coffee Den Bosch *Meld je snel aan want we gaan snel van start!

EERSTE LES: 26 JUNI 9.00 – 10.00 UUR
LAATSTE 2 LESSEN: 9 OKTOBER 09 -11.00 uur

Je leest het goed! Een GRATIS golfcursus van maar liefst 10 lessen!Aangeboden door BURGGOLF DE HAVERLEIJ aan Open Coffee Den Bosch.

Meld je snel aan, anders mis je deze unieke kans om hét spel met bal en stokken te leren (of te verbeteren). Er is zelfs rekening gehouden met het zomerreces, de vakantieperiode. En…niet alleen leuk, maar ook nog slim te gebruiken als perfecte voorbereiding op de Open Coffee Den Bosch Golfdag van 26 september 2019.

HOE WERKT HET?

Het aanbod geldt voor iedereen die golf wil leren spelen, wil verbeteren, wil finetunen…

Dus niet alleen voor de geïnteresseerde, de nieuweling, de beginnende speler, maar ook voor de gevorderde golfer.

Op de onderstaande data (woensdagochtenden) word je door de pro van 09:00 tot 10:00 uur meegenomen. Je leert het spel spelen zoals het hoort: techniek, tactiek, course management. Alles komt voorbij…

Burggolf De Haverleij heeft de volgende data voor jou geselecteerd:

• 26 juni
• 3 juli
• 28 augustus
• 4 september
• 11 september
• 18 september
• 25 september
• 2 oktober
• 9 oktober = een dubbele les van 09:00 tot 11:00 uur

De leercurve en de moeilijkheidsgraad wordt door de golfpro elke week weer opgeschroefd, dus het is wel aan te raden om jezelf voor alle weken vrij te plannen.

ADDERTJES ONDER HET GRAS?

Golf spelen waar adders zijn, is verre van prettig. Dus dit willen we graag ondervangen. Er zijn namelijk een paar kleine regeltjes/voorwaarden verbonden aan deelname:

– Het aanbod staat bij minimaal 6 deelnemers;
– Je schrijft je in voor de volle cursus met de intentie om de cursus ook vol te maken;
– Alleen als je echt niet kunt, kun je een vervangende speler aanbrengen;
– Als je niet kunt en je kunt geen vervangende speler aanbrengen, dan betaal je voor die les een no show fee van slechts € 10,- exclusief BTW;
– Elke tweede deelnemer van een onderneming/bedrijf betaalt slechts € 99,- exclusief BTW voor alle lessen (nog geen tientje per les dus…).

En dat was ‘m…verder geen losse eindjes!

GRIJP JE KANS EN DOE MEE!

Aanmelden kan hier. Wij geven je deelname door aan Marlinde Berends van Burggolf De Haverleij, die wij natuurlijk hartelijk willen bedanken voor dit prachtige aanbod.

Met sportieve groet,

Team Open Coffee Den Bosch en Burggolf De Haverleij

12/07/2018

De tel kwijt

De tel kwijt

Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik al bij de Open Coffee in Den Bosch ben geweest. Hoeveel gesprekken ik daar al heb gevoerd en hoeveel koppen koffie ik al heb gedronken.

Hoewel ik met mijn bedrijf in Tilburg gevestigd ben, maak ik graag iedere maand de reis naar de Verkadefabriek in Den Bosch. De sfeer is altijd open, gemoedelijk. De mix tussen gesprekken met ‘oude’ bekenden en nieuwe mensen ontmoeten maakten het ook vanochtend weer een boeiende ochtend.

Zo sprak ik Marina van Wiggen die voor het eerst op de OC kwam en vertelde dat ze in het najaar wil gaan beginnen met haar eigen bloemisterij voor met name rouw-en trouwwerk. Waarbij ze de kracht zoekt in het zo persoonlijk mogelijk maken van deze bloemwerken. In plaats van, wat ze zelf noemde: ‘doe mij maar nummer 15’.

Tijdens zo’n gesprek gaan ongemerkt mijn gedachten naar: ‘wat zou ik voor haar kunnen betekenen, om haar een flitsende start te geven?’ Tenslotte kan ik als online communicatiespecialist ervoor zorgen dat startende ondernemers (en ook al gevestigde) beter zichtbaar worden op Internet. Zowel binnen zoekmachines als Google als binnen de diverse social media kanalen. Zeker wanneer ik dat combineer met mijn fotografie en filmmaker vaardigheden.

Tot concrete afspraken is het deze ochtend niet gekomen. Maar het uitwisselen van elkaars visitekaartje en een connectie aangaan op LinkedIn is wel een belangrijke eerste stap.

Erwin van Gestel
www.P-Focused.nl

FACEBOOK